VIA ZUID maker Pieter Van den Bosch

14 dec. 2015 16:43
#

We need more fire 

Op 23 december viert Galerie Noyons met een performance van Pieter van den Bosch dat de dagen weer langer worden. Pieter van den Bosch presenteert dan zijn Maquette 2 / Beuk. Het is een 6 meter lange boom bedekt met lichtgevende verf.

De performance ‘We need more fire’, is gratis toegankelijk en zal plaatsvinden op het voorplein rond vuurkorf XL, gemaakt door de kunstenaar Erwin Woldring. 

In verband met de aard van de voorstelling zijn kinderen vanaf 4 jaar welkom. Aansluitend aan de performance zijn er pannenkoeken en glühwein. De performance is een samenwerking Pieter van den Bosch en Galerie Noyons met VIA ZUID.

Pieter van den Bosch (1983) studeerde landbouw, civiele springstoffen en performance in Maastricht. Van den Bosch’s werk bestaat uit beeldende kunst en performance. Naast vuur en explosies vormen licht, natuur en dieren steeds terugkerende thema’s in zijn werk. De werken van Belgische Van den Bosch kenmerken zich doordat de nadruk altijd ligt op het moment, het moment dat een verandering of een overgang markeert.

Wanneer?

23 december 19u00

Performance ‘We need more fire’

2 tot en met 24 januari , van zonsondergang tot zonsopkomst 

Maquette 2 / Beuk

klik hier om de website van Pieter te bezoekn