10 - 18 juni en 9 - 17 juli Merel Smitt te zien op Oerol en Over het IJ met het Traject

#

Merel Smitt te zien op Oerol & Over het IJ met het Traject.


Merel is in oktober 2015 samen met Bart van de Woestijne en Hedwig Koers geselecteerd als maker voor het Atelier Oerol/Over het IJ.

Het Atelier is het gezamenlijke talentontwikkelingstraject van Oerol en Over het IJ Festival, waarin nieuwe makers de kans krijgen onderzoek te doen naar hun eigen theatertaal en visie op locatietheater.

De makers presenteren ieder een proeve van 30-40 minuten op een eigen gekozen locatie. In deze presentatie zie je alle drie de voorstellingen en Merel maakte in dit kader de voorstelling het Traject.

Merel over het Traject: Het Traject is een geprotocolleerd verbeterprogramma voor burgers die het niet lukt om volgens de algemeen geldende Nederlandse normen te leven. het Traject leert hen hoe zij hun rol als burger op een adequate manier moeten vervullen. www.het-traject.nl . Met het Traject creƫer ik een nieuwe werkelijkheid voor het publiek waarin ik een mogelijk toekomstbeeld geef van onze samenleving. Het publiek maakt kennis met een startende organisatie die haar maatschappelijke visie heeft omgezet in een geprotocolleerd verbeterprogramma voor burgers die anders leven dan de norm.

Deze voorstelling is de uitkomst van mijn onderzoek naar hoe ik op theatrale wijze kan reflecteren op de uniformiteitsdrang in onze huidige samenleving. Hierbij zoekt ik de grens op tussen realiteit en fictie".

Concept, regie, vormgeving Merel Smitt

Spel Rozanne de Bont, Tine Cartuyvels, Jurrien van Rheenen Grafisch ontwerp takeadetour.eu

Mede mogelijk gemaakt door VIA ZUID Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Onderdeel Atelier Route (3,5 uur)

Oerol 10 t/m 18 juni (Let op: niet op zondag 19 juni ) reserveren www.oerol.nl

Over het IJ 9 t/m 17 juli (Let op: niet op vrijdag 8 juli ) reserveren www.overhetij.nl

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.