10 t/m 14 maart PSSST, muziektheatrale installatie, During TEFAF, Maastricht. Van Els Roobroeck

#

PSSST | Een muziektheatrale installatie | Doorlopend

Op straat staan zes houten installaties. Open één van de deuren en neem plaats. Kijk eens naar buiten. Zie je de mensen op straat? Als een vlieg op de muur kan je iedereen in de gaten houden. Soms zien ze jou ook. Laat je ondertussen door de verteller meenemen in een muzikaal verhaal. Verdwijn even in een moment van iemands leven. Beleef bijvoorbeeld een eerste kus, een genânt toiletbezoek, een inventieve oplossing voor tandpijn of het zure einde van een relatie. Ben je nieuwsgierig? Beluister dan alle verhalen.

Schrijvers Maartje Wortel, A.H.J. Dautzenberg en Pepijn Lanen

Maartje Wortel, A.H.J. Dautzenberg en Pepijn Lanen (Faberyayo) zijn jonge schrijvers met elk een heel eigen stijl, taal en humor. Waar Dautzenberg vaak rauw, realistisch en cynisch is, vormt Lanen een mooi tegenwicht met zijn absurdistische insteek en door streetlanguage geïnspireerde neologismen. Wortel verzacht dan weer met een herkenbaar poëtisch realisme. De combinatie van deze drie zorgt voor een gevarieerde en verrassende eenheid.

TAAT

Het collectief TAAT (Theatre as Architecture Architecture as Theater) ontwerpt de houten installaties. TAAT werkt op het snijvlak van theater, architectuur en beeldende kunst.

Kwinten Mordijck

Kwinten Mordijck is een muzikant, geluidsontwerper, muziek/lawaai maker en producer uit Gent (B). Hij speelt synths en/of baritonsax onder meer bij de bands MannGold, Kiss the Anus of a Black Cat, Hypochristmutreefuzz. Daarnaast maakt hij muziek voor diverse theater- en dansgezelschappen waaronder NT Gent.

Maker Els Roobroeck van compagnie COVAR.

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.