14 december | Hope she is worth it | Sien Vanmaele| Froe Froe Antwerpen

Hope she was worth it. De opera

Antwerpen 14 december theater Froe Froe 20.00 uur

Een elektronische muziektrip in het hoofd van een jonge vrouw met een gebroken hart.

'Hope she was worth it. De opera' beleefde een zinderende première afgelopen week tijdens Jonge Harten Theaterfestival in Groningen. Deze productie maakt een vliegende doorstart in de rest van Nederland en België.


★★★ Theaterkrant

"Hope She Was Worth It is als een gedecomprimeerde, theatrale versie van ‘You Oughta Know’ van Alanis Morissette: woedend maar kwetsbaar, schurend maar lekker, punk as fuck en veel te snel voorbij."


Lees hier de hele recensie

Dagblad van het Noorden

"In het bijna-duister, begeleid door een overweldigend elektronisch geluidsdecor hoor je de beat van het gebroken hart van een jonge vrouw. (...) Pure poëzie. Beklemmend. Verpletterend prachtig.” Een elektronische muziektrip in het hoofd van een jonge vrouw met een gebroken hart.


Hope she is worth it

Weet ge nog toen we naar de Noord-Franse kust reden en gij in de duinen in hondenstront zitten en telkens als gij mij wilde kussen, ik een klein beetje moest kokhalzen omdat de geur van stront niet te harden was en gij toen zei: ‘kijk, dit is echte liefde’ en dat ik op dat moment op uw schoenen kotste, niet door de geur van stront, maar doordat wij al veel te veel picon vin blancs hadden gedronken?”

Klik hier voor foto’s en meer info!

Datum: 14 december 2016 20:00u

Locatie: Theater FroeFroe, Namenstraat 7 2000 Antwerpen

Duur: 40’ + nazit

Bijdrage: 5 euro (bij binnenkomst)

Aanmelden


Meer over Sien Vanmaele

Agenda kop

Agenda tekst.

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.