15, 16 & 17 juni Day Dream Space van Audrey Apers & Tim Scheffer | Fashionclash Maastricht

#

Day Dream Space

15, 16 en 17 juni Fashionclash Centre Céramique Maastricht

Gratis entree, Meer info programma Fashionclash

Mix van combinatie van dans met architectuur | prototype presentatie

Day Dream Space, een project van Audrey Apers en Tim Scheffer start vanuit een nieuwsgierigheid naar ‘dagdromen’ en de vertaalbaarheid van deze thematiek naar een ervaring in beeld en beweging.

De installatie- performance, die evolueert en opgezet is als een doorlopend creatief onderzoek verkent de grens tussen binnen en buiten. Ontmoeten mensen elkaar in een gesloten maar poreuze ruimte, bewoond door de performer.

Ruimte “Day Dream Space” is een onconventionele theatrale ruimte voor een klein aantal mensen (maximaal 10 performer inbegrepen). Het publiek betreedt de dagdroom via een opstapje door een schuifdeur, die zich opent en achter je weer sluit. Aangekomen in de doorgang, een hal, een tunnel, wordt de persoon aangetrokken door de convergerende openheid, om op het centrale moment van onze dagdroom aan te komen. Hier ontstaat er plaats voor ontmoeting. Performer en publiek delen samen een ervaring.


Vooronderzoek

Om gedachten en bevindingen uit te proberen, werken de makers in vooronderzoeksessies op verschillende locaties zo op op FASHIONCLASH toe naar het Zomerparkfeest Venlo 2018, naar de première en waar het werk gedeeld wordt met een groot publiek in het Julianapark in Venlo.

Credits

Audrey Apers is in dit proces maker, danser en performer. Tim Scheffer is maker, installatie ontwerper en producent.

Stichting Zomerparkfeest, VIAZUID en SALLY Dansgezelschap Maastricht hebben zich verbonden als coproducent.

Coaching ; Marieke Breyne , Jean-Marie Oriot , Ronald WintjensDaarnaast staat het éérste prototype van de installatie .... @Audreuy Apers & @Tim Scheffer. Tekstje Annemarie