18 april Sneak Peek | Parkstad Limburg Theaters

#

SNEAK PEEK

18 april 20.00 uur | Parkstad Limburg Theater Heerlen | tickets

Een avond naar het theater zonder precies te weten wat je kunt verwachten... Durf jij het aan?

Kom kijken en genieten van aanstormend talent bij deze Sneak Peek. Een unieke avond om kennis te maken met de makers van de toekomst! Beloftevolle talenten staan te popelen om na afloop met jou in gesprek te gaan. Om te horen wat je ervan vond, te luisteren naar je tips en meer...

Op 18 april staan twee performances op het programma.

Lola Bogaert

Eerst is het podium voor Lola Bogaert. Zij toont een voorstudie voor 'This is my letter to the world that never wrote to me', een voorstelling op basis van briefwisselingen met vreemden over anonimiteit en intimiteit. Ze maakt deze voorstelling samen met scenografe Anouk van Kolfschoten.

Annet Bremen

Daarna treedt schrijver Annet Bremen uit Landgraaf op. Haar voorstelling FLIKFLAK toert momenteel langs Limburgse scholen. FLIKFAK gaat over Wynn, een jonge topturnster die op het punt staat op te winnen… of te falen. Tijdens de Sneak Peek draagt actrice Jennifer Welts (bekend van het Huis Anubis) voor uit de voorstelling. Aansluitend maken we kennis met Annet die vertelt over haar weg als schrijfster en waarom ze ervoor kiest om eigen voorstellingen te maken.

Opwarmertje | filmpje Annet over de preview

Feedback

Onder leiding van theatermaker Nina Hannah Willems gaan de makers na afloop actief in gesprek met het publiek. Hoe vaak krijg je de kans om betrokken te worden in het maakproces van de makers en feedback te geven om de jong talent verder op weg te helpen?

Met de Sneak Peeks creëren Parkstad Limburg Theaters en VIA ZUID een nieuw podium en publieksmomenten voor aanstormend talent.


Verrassend voor het publiek, inspirerend voor de makers.

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.