18 okt D NO BODY 5 #Transcening Première Dario Tortorelli The Place Londen

#

foto Rob Hogeslag

D NO BODY 5 #Transcening

18 okt | Premiere, Dario Tortorelli | The Place Londen

D NO BODY 5: een poging om het fysieke lichaam te trainen over te gaan naar het transcedente. Als onderdeel van de serie D NO BODY, onderzoekt Tortorelli in deze dansperformance de grenzen tussen lichaam en icoon, en de manier waarop ons zelfbeeld wordt weerspiegeld in en door anderen.

Dario Tortorelli is oprichter van DIVEinD ... visual poetry of performing bodies

Tortorelli werkt op het snijvlak van dans en performance en is gefascineerd door het fenomeen transformaties. Geïnspireerd door popcultuur en glamrock speelt hij met identiteit en gender.

D NO BODY is een reeks solo-optredens met het doel om de ideale zelf te vinden via en door de ogen van de ander. In al zijn choreografieën wordt het lichaam van de danser overgenomen door zijn alter ego ROMEO HEART.

Dario Tortorelli over D NO BODY: " Society makes us attach and transform according to certain believes, creating us the need to become something without knowing or questioning so many times our identity.

By becoming what we see, we transform, but what is our identity?

My wish is that when we abstract the body from the visible eye the performance will result as effective as if the body was still present."

Dario zoekt en werkt samen met beeldend kunstenaar Annika Kappner, multidisciplinair kunstenaar Nikki Hock and pianist/componist Thierry Castel. Artiesten die net als hij ‘druk zijn’ met het creëren van ideaalbeelden.

trailer

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.