2 sept The end of the world as we know it. Ruud Horrichs De Eenzamen, Gents MilieuFront Gent

#

THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT

Lecture performance

2 sept, Ruud Horrichs | De eenzamen, Gents MilieuFront, Gent

THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT is een energieke lecture-performance over activisme, ondernemerschap en de maakbaarheid van de toekomst. Anno 2017, waarin deze waarden onder een vergrootglas liggen, is deze performance een must see.

We zijn allemaal prutsers. De ene is gewoon een iets professionelere prutser dan de ander.

Designer Leyssens en Theatermaker Horrichs creëren een open werkplaats op de theatervloer die de kijker wegwijs maakt in de magie van het maken.

Milieubewustzijn en duurzaamheid gaan verder dan gepekelde groenten, bakfietsen, circulaire economie of autodelen. De zoektocht naar een evenwicht tussen meer en minder en vooral onze eigen verantwoordelijkheid hierin blijft in een boeiende ontwikkeling.

De Gentse designer Jan Leyssens zet het in de praktijk om, niet enkel in zijn eigen leven maar ook in zijn werk als ontwerper denkt hij voortdurend na over een gezonde toekomst. Het resultaat is een boeiende lecture-performance over duurzaamheid en technologie. Onder het motto “er is niet één grote oplossing maar vele kleine oplossingen” gaat hij samen met regisseur Ruud Horrichs in gesprek over bijzondere projecten en reikt hij zijn boodschap aan. The future is now!

Van en met: Jan Leyssens & Ruud Horrichs

Regie: Ruud Horrichs

Soundtrack: Wouter Souvereyns

Animatie: Michiel Celis (Grafted)

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.