24 okt | Sneak Peek met Nienke Nasserian Nellisen

#

Sneak Peek met Nienke Nasserian Nellisen

24 oktober Theaters Limburg Theaters Heerlen Tickets en 3 voor de prijs van 2
Sneak Peek, is een driedelige serie van 'bijna' blind dates in het theater. Ontmoet de nieuwe generatie theatermakers. Jonge getalenteerde makers uit verschillende disciplines presenteren nieuw en/of 'onaf' werk. Met een korte introductie en na afloop gaan de makers graag in gesprek met het publiek.


Deze keer staat (opera)zangeres Nienke Nasserian Nellisen Mzungu op het programma, samen met percussie en piano. De Tanzaniaans-Nederlandse Nienke Nasserian uit een Masai-familie kijkt in Mzungu door de ogen van Ngataiti Saitoti – een van haar 34 Tanzaniaanse broers en zussen. In Mzungu combineert Nienke storytelling, klassieke muziek, traditionele Masai blessings met Afrikaanse ritmes en harmonieën.

Mzungu is gecomponeerd door de Spaans-Japanse componiste Neus Kaori Fornós Ohnuma

Sneak Peeks laat publiek al vanaf het prille begin kennis maken met de talenten van de toekomst en is een gezamenlijk initiatief van Parkstad Limburg Theaters en VIA ZUID, talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg.

Noteer ook alvast de volgende Sneak Peeks op 29 januari en 23 april en pik de 3 voor de prijs van 2 korting mee. Geef wel even aan de kassa of telefonisch door dat je de korting wenst.

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.