#

#

Iemand, niemand, 100.000

Iemand, niemand, 100.000, een performance, korte film en fotoserie, geïnspireerd op het boek van Luigi Pirandello, gaat over het zien en oordelen over de ander/het andere. Het laat een zoektocht zien waarin de performer tot het besef komt dat zij niet één iemand is, maar meerdere, zelfs honderdduizend verschillende iemanden in het bewustzijn van haar medemensen.

"De dingen zien met ogen die niet konden weten hoe de andere ogen ze zagen. Praten en elkaar begrijpen. Iedereen nam het op zijn eigen wijze voor waar aan en eigende het zich toe om, hoe dan ook, zijn leven op een of andere manier, elke dag weer, inhoud te geven.”

Luigi Pirandello (1867 - 1936)

Iemand, niemand, 100.000 is een project met uitingsvormen in verschillende disciplines: een performance (die zowel op als naast de catwalk gepresenteerd wordt), een fotoserie en een korte fictie film. Deze zijn allen te zien tijdens het Fashionclash festival 2016 te Maastricht. Voor het 80 jarig jubileum van het Van Abbemuseum was een preview van de performance te zien in een museale context.

Lotte Milder studeert momenteel af aan de Performance opleiding aan de Toneelacademie Maastricht. Iemand, niemand, 100.000 produceert ze in samenwerking met Sophie Mantel (regisseuse, afgestudeerd in 2015 Toneelacademie Maastricht) en Karlijn Milder (filmmaakster, afgestudeerd in 2011 Hogeschool voor de Kunsten Utrecht).


meer informatie over Lotte en Fashionclash en kaartverkoop www.fashionclash.com


Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.