4 april TALKSHOW van Suze Millius | NWE Vorst Tilburg

#

TALK SHOW | Suze Millius

4 april | Première van TALK SHOW in De NWE Vorst, Tilburg
Regie Suze Millius & spel oa Nora Ramakers

Weet je nog, vroeger, die zondagavonden met z'n allen voor de TV? Je moest kijken naar programma’s die op dat moment werden uitgezonden. Anders waren ze voor altijd weg en kon je op maandagochtend op het werk alleen maar tandenknarsend en in stilte meeluisteren.

Waarover praten we eigenlijk en waarom? En waarom zien we elkaar toch zo graag praten? In TALK SHOW draagt regisseur Suze Milius hét symbool van een verdwijnend tv-tijdperk ten grave. In een kleurrijke theatervoorstelling over afscheid neemt ze je glimlachend mee naar de volgende uitzending.

Milius probeert je altijd op geheel eigen wijze aan te spreken. Hoewel Suze jong is, zijn haar projecten steevast groots van opzet. Met liefde voor absurde humor en een gestileerde esthetiek creëert ze eigen, kleurrijke universa die je niet snel vergeet. In al haar werk gaat een fascinatie schuil voor “de melancholie van de exclusiviteit van het ‘nu’”, zoals ze het zelf omschrijft. Een fascinatie voor de levens die je had kunnen leiden. Voor Milius heeft dit een hoopvolle connotatie: “Melancholie is voor mij een vorm van gelukzaligheid, juist omdat ik voel, juist omdat ik reflecteer.”

http://housecryingyellowtears.com/new-page-44/

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.