9- 12 november | Project Sally | REVOLT | Met oa. Martin Harrigue & Patrizio Bucci

Revolt | Project Sally

Laatste kans, einde tournee . Nog te zien op 9, 10, 11 & 12 november

In REVOLT komt de huidige generatie samen in opstand door voor haar eigen, persoonlijke protest te kiezen. In onze hedendaagse, onbegrensde wereld lijkt alles mogelijk. Tegelijkertijd is het moeilijk om kwetsbaar te durven zijn, jezelf te blijven en je diepste angsten en verlangens te delen.

Loop je mee of blijf je achter, ga je er tegen in of blijf je staan? REVOLT is een stormachtige dansvoorstelling die gepaard gaat met hier en daar een verstilde hartenkreet.

Op muziek van onder anderen Wende Snijders, Gorecki maar ook nieuwe muziekcomposities van artistiek leider Stefan Ernst, leggen zes jonge dansers hun hart bloot. Ze kiezen voor verbinding in plaats van oppositie. Geen schreeuw vanaf de barricaden maar een innerlijke stemverheffing. REVOLT is gericht op jongeren (14+) en iedereen jong van hart.

Revolt verbindt het werk van Project Sally Maastricht met dat van drie internationale gastchoreografen; Itzik Galili, Stephen Shropshire en Martin Harriague. Deze werken vloeien samen tot een krachtige bewegingstaal

Choreografie: Stefan Ernst, Ronald Wintjens, Itzik Galili, Stephen Shorpshire, Martin Harriague

Dansers: Patrizio Bucci, Reginald Lefebvre, Morgane Michel, Luis Ricardo Pedraza CedrĂ³n, Charlotte Petersen, Gino Taytelbaum
Kostuums: Thera Hillenaar
Decor: Janco van Barneveld
Licht: Otto Eggersgluss


VIA ZUID is co-producent en ondersteunt gastchoreografen/dansers Martin Harriague en Patrizio Bucci.

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.