9 juni Day Dream Space | Tim Scheffer & Audrey Apers Galerie Wilms Venlo

#

Day Dream Space

9 juni Works in progress performance met presentatie in galerie Wilms Venlo

Voor iedereen die wel eens droomt

Day Dream Space, is een interactieve performance-installatie van Audrey Apers en Tim Scheffer & hun nieuwsgierigheid naar ‘dagdromen’ en de vertaling ervan in beeld en beweging. Een doorlopend creatief onderzoek. Op 9 juni organiseren ze een tussentijdse workshop-presentatie in galerie Wilms te Venlo.

Day Dream Space is het project van Audrey Apers en Tim Scheffer dat in première gaat tijdens Zomerparkfeest 2018 te Venlo. Audrey Apers is danser, maker en performer. Tim Scheffer is maker, ontwerper en designer. Zowel Tim als Audrey zijn als beloftevolle makers verbonden aan VIA ZUID, talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg. Zomerparkfeest, SALLY Dansgezelschap Maastricht en VIA ZUID zijn coproducten van Day Dream Space.

In de voorbereidingen op de première organiseren Audrey en Tim een aantal onderzoeks- en presentatiemomenten met publiek en collega-performers. Vanaf zes juni zijn de makers in het kader van de voorstudies drie dagen aan het werk in Galerie Wilms en op 9 juni delen ze hun bevindingen met het publiek en gaan hierover graag in gesprek. De toegang is gratis.

9 juni tussen 15 en 17 uur Galerie Wilms, Nieuwstraat 50 Venlo

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.