Flikflak van Annet Bremen | 28 en 29 december Cultura Nova Jeugdtheaterfestival

#

Flikflak | Annet Bremen

28 en 29 december | première op Cultura Nova Jeugdtheaterfestival in Kerkrade.

Wynn, een jonge topturnster, staat op het punt te winnen… of te falen. Op de tribune van de turnhal houdt iedereen zijn adem in en kijkt: haar moeder, haar coach, haar beste vriendin Jamie, maar ook: haar idool, Nadia Comăneci. De turnster die op haar veertiende een perfecte score van 10 punten kreeg tijdens de Olympische Spelen van 1976. In die nanoseconde dat Wynn moet presteren, neemt ze ons mee in haar wereld van perfectie, rivaliteit en liefde.

Langzaam dringt de sluimerende, maar cruciale vraag zich op: wil je presteren omdat je er lol in hebt óf omdat je dan gezien wordt door de ander. Deze en vele andere levensvragen komen aan bod in deze persoonlijke, maar zeer intensieve voorstelling die Jennifer Welts solo zal brengen.

Flikflak speelt in een mobiele theatertruck en is een coproductie van Het Laagland en VIA ZUID, Limburgs netwerkorganisatie voor talentontwikkeling in de podiumkunsten. Hiervoor werkt VIA ZUID-schrijver Annet Bremen samen met de in Maastricht afgestudeerde regisseur Loek de Bakker. De voorstelling wordt gespeeld door actrice Jennifer Welt (bekend van Het Huis Anubis).

Annet Bremen

Annet Bremen (Heerlen, 1986) schrijft theater en poëzie en schreef o.a. voor De Toneelmakerij, Laika, Het Laagland, De Kosmonaut en Querido’s Poëziespektakel. Zij schreef eerder in opdracht van Het Laagland voorstellingen als Dream On en In het Zuiden ligt alles anders. VIA ZUID bood de kans om een eigen tekst te ontwikkelen en dat resulteert nu in de persoonlijke voorstelling Flikflak, geproduceerd door Het Laagland in regie van Loek de Bakker en gespeeld door actrice Jennifer Welts.

Tickets

Agenda overig

Op dit moment zijn er geen agendaitems.