#

Oogst: randprogramma

Oogst is een rondreizende dansvoorstelling van hiphopchoreografe Alida Dors. Het randprogramma van Sophie geeft inzicht in de roots van de perfomers van de voorstelling. Aan de dansers en muzikanten werd gevraagd welke vijf voorwerpen zij zouden meenemen om een beeld van zichzelf te krijgen als ze morgen wakker zouden worden zonder geheugen. Deze persoonlijke eigendommen worden samen met video’s van de achtergrondverhalen tentoongesteld in oude reiskoffers.


Ben jij of ken jij de maker van deze beelden? Laat het ons dan even weten, we plaatsen hier graag de credits.

Naam

Oogst: randprogramma

Maker

Sophie van de Pol

Jaar

2014

Samenwerking

Stichting Backbone / Alida Dors (NL)

Presentatie

Theater Bellevue (NL), tanzhaus nrw (D), Theater Castellum (NL), Rabotheater Hengelo (NL), Rotterdamse Schouwburg (NL), Chassé Theater (NL), Verkadefabriek (NL), Stadsschouwburg Groningen (NL), Schouwburg Arnhem (NL), Theater Kikker (NL), Schouwburg De Lawei (NL), Theater Ins Blau (NL), De NWE Vorst (NL), LUX (NL) en Podium Mozaïek (NL)

Data

oktober 2014 t/m mei 2015

Meer info

sophievandepol.com

#
#
#

Over de maker

Sophie van de Pol volgde de regieopleiding aan Toneelacademie Maastricht. Als scenarist en regisseur maakt ze (korte) films. In haar werk zoekt ze naar het wankele moment waarop je de controle nog net in handen hebt of juist verliest. Het werk van Sophie is gedetailleerd, licht humoristisch, poëtisch en sensitief.


Ben jij of ken jij de maker van dit portret? Laat het ons dan even weten, we plaatsen hier graag de credits.