Ruud Horrichs

Productie(s)

Horrible Homeless Man

De nieuwe theatervoorstelling van De Eenzamen/Ruud Horrichs, met een tekst van A.H.J. Dautzenberg:

Een groot huis aan de rand van een weg, de voordeur staat uitnodigend open.
Een man loopt voorbij. Het huis lonkt naar hem. Aangetrokken tot het huis vergeet de man zijn afspraak en gaat naar binnen. De bizarre wereld waarin hij terechtkomt, wil hem overduidelijk iets vertellen.

Horrible Homeless Man verkent het schemergebied tussen angst en bravoure, tussen fantasie en werkelijkheid en tussen theater en film. 

Over VIA ZUID

Ruud: 'VIA ZUID is voor mij, samen met C-Mine Cultuurcentrum Genk, een van de spillen van een zuidelijk netwerk. Via hen kan ik in contact komen met collega's en mogelijk nieuwe, interessante projecten aangaan, maar ook speelplekken voor mijn voorstellingen bemachtigen. Ik ben benieuwd naar wat het in de toekomst nog meer gaat opleveren voor alle partijen.'

Naam

Ruud Horrichs

Jaar

2015

Presentatie(s)

Horrible Homeless Man

13 | 09 | 2015, C-Mine Cultuurcentrum Genk (BE)

18 | 09 | 2015, C-Mine Cultuurcentrum Genk (BE)

19 | 02 | 2015 De NWE Vorst Tilburg (NL)

09 | 2016 in de Bordenhal Maastricht en C-Mine Cultuurcentrum Genk

Samenwerking | (Co)-productie

C-Mine Cultuurcentrum, VIA ZUID en Provincie Limburg STROOM

Meer info

www.deeenzamen.be

#

Over Ruud

Theatermaker

Ruud Horrichs (1983) studeerde af als docent theater aan de Academie voor Theater Tilburg. Sindsdien is hij actief als docent, theatermaker en trainingsacteur. De confrontatie met angst - die van hemzelf en die van anderen - is een grote voedingsbodem voor Horrichs om theater te maken.

In 2014 maakte Ruud Horrichs Splinter voor Theater op de Markt Hasselt 2014 en Ik kan niemand meer de weg vragen, het vooronderzoek naar zijn nieuwste voorstelling Horrible Homeless Man.

Ruud behoort tot de artistieke kern van De Eenzamen, een collectief dat voorstellingen maakt op basis van fysiek theater, performances en interventies in de publieke ruimte.