#

Talent Lab 2017

foto's Bjorn Frins 

#

CLUB Sandwich

CLUB Sandwich presenteert CLUB Sandwich.

Een avond met muziek, dans, theater en visuals

Wij zijn CLUB Sandwich. Zeven jonge kunstenaars vormen samen het ultieme recept voor de perfecte hap.

De CLUB bezet een maand lang de Bordenhal in Maastricht waarin wij een sappige sandwich bereiden met een vleugje kunst en een scheutje cultuur.

Kunstenaars: Audrey Apers (dans), Lola Bogaert (regie), Eefke Linssen (productie), María Domínguez Pérez (piano), Tim Scheffer (installatie), Stijn Vervoort (spel) Marie van Vollenhoven (visuals)


Bekijk hier de filmpjes waarin de kunstenaars zichzelf voorstellen.

Of geniet van de CLUB Sandwich teaser


Zaterdag 4 november
21.00 uur presentatie
22.00 uur ambiance

Zondag 5 november
15 uur presentatie
16 uur ambiance

Taal: NL/ EN

Kaarten 5 euro. De eerste sandwich is gratis en breng je eigen drankje mee.
Reserveren via deze link of telefonisch 043-3503050.

Naam

Talent Lab 2017

Jaar

2017

#


Portretten van de club & meer info

Club Sandwich Facebook met portretten makers en filmpjes


Samenwerking

Coproductie Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID.


Praktisch


Tickets 5 EURO

4 november

aanvang/atmosphere 21 uur en napret/ambiance 22 uur.

5 november

aanvang/atmosphere 15 uur en napret/ambiance 16 uur.

BORDENHAL, Entree CAFE ZUID Maastricht


Tickets

Kaartverkoop via Toneelgroep Maastricht


#

Over Talent Lab 2017


De komende seizoenen werken Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID Talentmakelaar samen met de nieuwste generatie podiumkunstenaars, in een geheel nieuwe vorm en aanpak van talentontwikkeling: Talent Lab.

Vanaf begin oktober 2017 zijn zeven jonge talenten met elkaar aan de slag om een interdisciplinaire presentatie voor hun eigen generatie te maken. Deze allereerste samenwerking tussen de zeven podiumkunstenaars is een spannende ontdekkingstocht.

Voor de eerste editie van Talent Lab werken in 2017 samen: Audrey Apers, Lola Bogaert, Maria Dominguez Peréz, Eefke Linssen, Tim Scheffer, Stijn Vervoort en Marie van Vollenhoven. Ze worden begeleid door Paul Slangen (dramaturg Toneelgroep Maastricht) en Saartje Hoogland (creatief producent VIA ZUID).

Jackie Smeets, artistiek directeur VIA ZUID: “Jaarlijks selecteren we zeven talenten op het gebied van spel, dans, muziek, vormgeving, performance, choreografie, regie en productie. Het is hartstikke inspirerend om te zien hoe ze op elkaar reageren, hoe ze elkaar persoonlijk en professioneel beter leren kennen. Uiteindelijk mondt dat uit in presentaties in de Bordenhal. Elkaars technieken en methodes gaan deze maand in een blender. Alles moet daarin samensmelten tot een nieuwe, authentieke voorstelling, spannend en nieuw voor makers én publiek.”

Oscar Wibaut, algemeen directeur Toneelgroep Maastricht: “In het verleden richtten we ons in het kader van talentontwikkeling op één talent. Maar daarmee sloten we de aandacht voor meerdere talenten uit. Dat vonden we te weinig. Het talent van nu is essentieel voor de ontwikkeling van de podiumkunsten in de toekomst. Het is ons gelukt om één keer per jaar maar liefst zeven talenten een kans te geven. Ze worden begeleid door zowel het artistieke team als door de medewerkers achter de schermen. Bovendien