Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Sellam El Achari

Sellam El Achari

Deelnemer Danslab 2024

VOORSTELLINGEN

Loneliness »

Loneliness zegt het al; eenzaamheid is het thema dat Sellam graag wil uitlichten. Het is een terugkerend thema in zijn leven. Sinds zijn jongste jaren vecht hij ertegen.

Door de situaties en gevoelens beter te leren kennen en herkennen, merkt hij echter dat hij die negatieve gevoelens kan verminderen. Dat hij ze kan temmen. Bijvoorbeeld doordat hij gezelschap opzoekt. Maar, het komt ook voor dat hij juist in het gezelschap van anderen zich eenzaam voelt, terwijl dit niet zo is als hij alleen is.

‘Je kunt alleen zijn en je niet eenzaam voelen. Je kunt samen zijn en je eenzaam voelen’

Met deze voorstelling wilt hij zijn intieme gevoelens rond eenzaamheid delen met een jong publiek – wetende dat de eenzaamheid onder veel jongeren (en ook volwassenen) groot is en hopende dat jongeren zich in zijn verhaal herkennen.

Concept, choreografie en dans: Sellam El Achari

Loneliness is gecreëerd in het Danslab, een initiatief van SALLY Dansgezelschap Maastricht in samenwerking met VIA ZUID.

-- lees meer »

Memories – Sellam El Achari | Danslab on tour #2 »

“Welkom in een moment, waar verbeelding en herinneringen je leiden door iemands leven. Duik in zijn poëtische avonturen en alles wat hij heeft meegemaakt en geleerd op deze reis.’’

In deze meeslepende solo word je ondergedompeld in diverse herinneringen. Sellam El Achari neemt je mee in persoonlijke hoogtepunten en enkele uitdagende tijden, waarbij hoop de rode draad vormt. ‘Memories’ geeft een intieme blik in het leven van Sellam en nodigt je uit om met hem op reis te gaan.

Concept, choreografie en dans: Sella El Achari
Memories is onderdeel van Danslab on tour #2, een productie van SALLY Dansgezelschap Maastricht in coproductie met VIA ZUID

 

single-makers.php