Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Team en Raad van Toezicht

Team VIA ZUID

Jackie Smeets | artistiek directeur
Jackie is verantwoordelijk voor de scouting en selectie van VIA ZUID-makers. Daarnaast is zij algemeen aanspreekpunt en sparringpartner voor de makers van VIA ZUID. Zij geeft vorm aan het maatwerk van VIA ZUID als netwerker en verbinder binnen én buiten het culturele domein. Samen met het team, partners en makers ontwikkelt zij creatieve en innovatieve productie-, presentatie- en publieksstrategieën.

jackie@viazuid.com
0031 (0)653894045

Ton Driessen | zakelijk directeur
Ton is verantwoordelijk voor de interne organisatie en de financiën van VIA ZUID. Daarnaast coacht hij de makers van VIA ZUID op het gebied van bedrijfsvoering, conceptontwikkeling en subsidieaanvragen.

ton@viazuid.com
0031(0)611267977

Nanet Hazenbosch | communicatie- en marketingspecialist
Nanet verzorgt de PR en communicatie van VIA ZUID. Daarnaast is ze aanspreekpunt voor de makers van VIA ZUID voor tips en advies over publieksbereik voor hun voorstellingen, communicatie- en marketingplannen, communicatiemiddelen en publieksteksten.

nanet@viazuid.com
0031(0)642867071

Joost Segers | artistiek ontwikkelaar
Joost houdt zich bezig met de scouting en selectie van nieuwe makers, de artistiek-inhoudelijke ontwikkeling van huidige VIA ZUID-makers en het mede-ontwikkelen van concepten als Sneak Peeks, Winternights en Talentlab.

joost@viazuid.com
0031(0)639199933

 

Voor bepaalde projecten werkt het team van VIA ZUID ook nog samen met freelance projectmedewerkers.

Raad van Toezicht

Barry Braeken – voorzitter
Marie-Claire Defauwes – lid
Mark Vondenhoff – lid (financiën)
Habibola Mohamadi – lid

page.php