Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Team en Raad van Toezicht

Team VIA ZUID

Jackie Smeets | artistiek directeur

Jackie is verantwoordelijk voor de scouting en selectie van VIA ZUID-makers. Daarnaast is zij algemeen aanspreekpunt en sparringpartner voor de makers van VIA ZUID. Zij geeft vorm aan het maatwerk van VIA ZUID als netwerker en verbinder binnen én buiten het culturele domein. Samen met het team, partners en makers ontwikkelt zij creatieve en innovatieve productie-, presentatie- en publieksstrategieën.

jackie@viazuid.com
0031 (0)653894045

Ton Driessen | zakelijk directeur

Ton is verantwoordelijk voor de interne organisatie en de financiën van VIA ZUID. Daarnaast coacht hij de makers van VIA ZUID op het gebied van bedrijfsvoering, conceptontwikkeling en subsidieaanvragen.

ton@viazuid.com
0031(0)611267977

Saartje Hoogland | creatief producent

Saartje is samen met Jackie Smeets verantwoordelijk voor de scouting en selectie van VIA ZUID-makers. Daarnaast is ze aanspreekpunt voor de makers van VIA ZUID voor tips en advies over conceptontwikkeling, dramaturgie en productionele uitdagingen.

saartje@viazuid.com

Maaike Frencken | communicatie- en marketingspecialist

Maaike verzorgt de PR en communicatie van VIA ZUID. Daarnaast is ze aanspreekpunt voor de makers van VIA ZUID voor tips en advies over publieksbereik voor hun voorstellingen, communicatie- en marketingplannen, communicatiemiddelen en publieksteksten.

maaike@viazuid.com
0031(06)15157526

 

Voor bepaalde projecten werkt het team van VIA ZUID ook nog samen met freelance projectmedewerkers.

Raad van Toezicht

Barry Braeken – voorzitter
Rachel Castermans – lid
Simone Mager – lid
Servé Hermans – lid
Mark Vondenhoff – lid (financiën)

page.php