Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Lesbos – Club Lam

In Lesbos zien we dichteres Sappho genieten van haar vrije leven vol orgasmes in een vrouwencommune op het eiland Lesbos. De vrouwen leven in overvloed en vieren de seizoenen met sappige perziken in het oogstseizoen en intense vuren tijdens Beltane. Sappho is de ongekroonde koningin van het eiland door haar krachtige vingers en haar gedichten vol zelfreflectie. Alle eiland-gangers willen genieten van haar strelende woorden en stevige handen. De vrouwen zijn voor een korte tantra retraite in het resort om zichzelf te helen, maar wanneer er lawaai achter de muren klinkt, afkomstig uit het naastgelegen tentenkamp, dringt de harde realiteit door. Het leven kent grote verschillen wanneer men een voet zet buiten het paradijselijke resort. En het vredige communale leven is voor de meesten van korte duur.
Op Lesbos zien we Sappho strijden voor een vrijere blik op de liefde, waarmee ze de orgasmekloof wil verkleinen en de liefde wil laten stromen, zodat men in alle vertrouwen ook van een vreemdeling kan houden.
Actrices: Marloes IJpelaar, Ella Kamerbeek, Ayla Çekin Satijn
Tekst: Marloes IJpelaar – Campagnebeeld: Vivian Camphuijsen, Julia Suyker, Dian Beekhuis – Vormgeving PR: Renee Mes – Kostuum: Julia Suyker– Techniek: Joris Schippers –  Marketing: Bo Peters – PR: AnneMarie Blokker – Zakelijk Leider: Moon Brocken – Expositie: Noor Houtakkers – Scène fotografie: Henk van Den Hurk – Speciale dank aan: Dood Paard, Het Amsterdamse Bostheater, Wieke Vrijhoef
Mogelijk gemaakt door: Provincie Limburg, Gemeente Utrecht
In coproductie met: Maaspoort Venlo & VIA ZUID
single-agenda.php