Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Ruud Horrichs | Er is geen begin – midden – einde

17 oktober, 20.15-21.45 uur
Schouwburg Rex Mol (B)
Tickets: www.getouw.be

Een mens met dementie heeft meer overeenkomsten met ‘gewone’ mensen dan we in eerste instantie denken. Het is een uitvergrote, en oneerlijke, vorm van een bundeling levensvragen waarmee veel mensen in de samenleving worstelen, zoals in het geval van rouwverlies en een burn-out: wie ben ik? Waar ben ik? En waar ga ik naar toe? Iedereen krijgt op een bepaald punt te maken met gevoelens van verwarring, desoriëntatie, angst en het niet meer weten. Het zorgt voor een gevoel van ‘off balance’ en veel vragen.

Er is geen begin – midden – einde toont de geest van een mens in een steeds meer gefragmenteerd, afbrokkelend en verwarrend universum. Een fantasierijke, beeldende voorstelling die zich afspeelt in een lost world, waar geen begin, midden en einde bestaat. Maar wel een sprankje hoop. Een ode aan de waarde van verwarring en leven in los zand, in een tijdsgeest waarin het hokjesdenken en het zeker weten geïdealiseerd worden.

Samen met muzikant Bart Oostindie gaat Ruud Horrichs op zoek naar de verbindende kracht van donkere episoden in een mensenleven.

Idee, tekst, regie, scenografie en spel: Ruud Horrichs | Muziek, scenografie en spel: Bart Oostindie | Coaching scenografie en artwork: Sara Bomans | Coproductie: Theatercollectief De Eenzamen, C-takt, VIA ZUID, Theater Zuidpool, Everstory en Master in Theatre Toneelacademie Maastricht | Productie: Giette Hulsbosch

single-agenda.php