Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

GECANCELD!! Sneak Peek | De nieuwe seksuele voorlichting

In deze Sneak Peek geven theatermakers Anoek Oostermeijer en Mees Walter een try-out van hun voorstelling Our Life in Color: een complete seksuele voorlichting voor iedereen vanaf 14 jaar.

Net als vele anderen waren Anoek en Mees ontevreden over de seksuele voorlichting die ze op school kregen. Want hoe zit het met seksualiteit buiten de ‘hetero-norm’ en genderdiversiteit? En hoe ga je met elkaar om in een relatie of tijdens seks? Our Life in Color biedt die informatie wél. Aan de hand van feiten en persoonlijke verhalen nemen Anoek en Mees je mee in de in de wondere wereld van seksualiteit.

Om meer kennis en ervaring op te doen struinden Anoek en Mees het internet af naar nieuwe termen, bezochten ze een tantrafestival en voerden ze eindeloos gesprekken over intimiteit met vrienden, familie en lichtelijk overrompelde voorbijgangers. Het leidde tot een positieve, eerlijke en intieme voorstelling die via verschillende invalshoeken licht schijnt op seksualiteit.

De voorstelling gaat vanaf september op tournee langs middelbare scholen. Tijdens deze Sneak Peek geven Anoek en Mees een try-out, waarna ze in gesprek gaan met het publiek. Tijdens dit nagesprek zullen ook enkele professionals die regelmatig seksuele voorlichting geven aan jongeren reflecteren op de voorstelling en antwoord geven op vragen.

Sneak Peek | 17 maart 2020
Tijd: 20.15 – 22.00 uur
Entree: 7,50 euro per persoon
Tickets: www.dedomijnen.nl/podium/programma/via-zuid-sneak-peek-20200317/

Our Life in Color wordt geproduceerd door Het Laagland in coproductie met Podium Bloos en VIA ZUID. Meer info: www.ourlifeincolor.nl

single-agenda.php