Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Sneak Peek | Reggy van Bakel met DOTT

Laat je in deze Sneak Peek verrassen door muzikant en componist Reggy van Bakel (1989, Landgraaf) en zijn projectband DOTT. Zij geven een concert waarin vanuit de toekomst wordt gekeken naar onze huidige omgang met de aarde. Muziek, tekst, visuals en kostuums smelten daarbij samen tot een filmisch geheel. De centrale vraag is welke keuzes we (hadden) moeten maken om onze planeet te redden.

Met muziek en maatschappelijke thema’s als startpunt flirt DOTT met andere kunstendisciplines. “Zo kunnen we een compleet verhaal vertellen én de juiste sfeer neerzetten”, aldus Reggy van Bakel. Als jonge maker wordt Reggy voor zijn artistiek-inhoudelijke en zakelijke ontwikkeling begeleid in het Muzieklab van Intro in Situ en VIA ZUID.

Voor deze Sneak Peek bestaat DOTT uit: Remy Alexander (gitaar), Reggy van Bakel (gitaar), Evita van Dam (cello), Lieke Daniels (viool), Loïc Giepmans (visuals), Stef Joosten (bass), Susannah Nieuwenhuizen (altviool), Hanne Pierrot (kostuums en scenografie), Wieke van Rosmalen (vocals), Koen Smits (trompet) en Frank Wintermans (drums).

Tijdens deze Sneak Peek probeert DOTT twee verschillende bezettingen uit: een met strijkers en een met gitaren. Na afloop gaat Reggy van Bakel in gesprek met het publiek en Paul Moerel van Pop in Limburg. Ook performer Wieke van Rosmalen, die zingt en voordraagt in DOTT en de teksten schrijft, schuift hierbij aan.

Sneak Peek | 11 februari 2020

Parkstad Limburg Theaters, Burgemeester van Grunsvenplein 145 te Heerlen
Tijd: 20.00 – 21.45 uur
Entree: 7,50 euro per persoon / gratis met de KomPas
Tickets: www.plt.nl/programma/sneak-peek-ii-via-zuid/11-02-2020-20-00

single-agenda.php