Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Sneak Peek | Schouwburg De Domijnen

sneak peekOp dinsdag 24 september om 20.15 uur vindt in samenwerking met Schouwburg De Domijnen de eerste Sneak Peek van VIA ZUID in Sittard plaats. In Parkstad Limburg Theaters in Heerlen is dit al enkele jaren een beproefd concept.

Bij Sneak Peeks heb je een verrassende blind date in het theater met 2 of 3 jonge podiumkunstenaars per avond. Zij presenteren en toetsen nieuw werk uit verschillende disciplines, zoals muziektheater, toneel, dans of performance. De ene keer is dit een volledige voorstelling, de andere keer een work-in-progress.

Deze theatrale blind dates zijn unieke en inspirerende avonden voor publiek dat ‘in’ is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Na afloop van de presentaties gaan de jonge makers in gesprek met het publiek, omdat ze veel waarde hechten aan de mening van de toeschouwers en met de feedback eventueel hun werk kunnen bijstellen.

Tickets kosten slechts 5 euro en zijn te bestellen via www.dedomijnen.nl/podium/programma/via-zuid-sneak-peek-20190924/.

single-agenda.php