Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Sneak Peek | Sittard

Bestel je kaartje(s) via www.dedomijnen.nl.

Makersduo Anoek en Mees zet zich met hun projecten in voor de acceptatie en normalisatie van gender- en seksuele diversiteit. Tijdens deze Sneak Peek geven ze een eerste inkijk in hun nieuwste voorstelling Unboxing Pink, die in de zomer van 2021 in première gaat. Ook vertellen ze over Our Life in Color, de seksuele voorlichtingsvoorstelling (14+) waarmee ze vanaf 2021 in een trailer langs middelbare scholen gaan. 

Unboxing Pink is do-it-yourself ervaringstheater, net als een IKEA-pakket. Een doos op het podium opent zich stapsgewijs tijdens een interactief spel met gedachteoefeningen en fysieke oefeningen. Zo bevragen Anoek en Mees onze seksuele identiteit en hokjesdenken. Speel je mee? Uiteraard is het volledig coronaproof. Na afloop is je feedback zeer welkom.

Our Life in Color is een seksuele voorlichting die focust op diversiteit, intimiteit en communicatie. De voorstelling is ontstaan omdat Anoek en Mees vinden dat jongeren meer nodig hebben dan een droge uitleg over voortplanting en tips om SOA’s of een ongewenste zwangerschap te voorkomen. Want hoe zit het met alle verschillende geaardheden, genderdiversiteit en zaken als je gevoelswereld en grenzen? Aan de hand van feiten en persoonlijke verhalen biedt Our Life in Color die informatie wél. Tijdens deze Sneak Peek vertellen Anoek en Mees over het maakproces en de eerste reacties van leerlingen, docenten en zorg- en welzijnsprofessionals. 

Our Life in Color wordt geproduceerd door Het Laagland in coproductie met Podium Bloos, Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID.

Sneak Peeks zijn theatrale blind dates voor publiek dat in is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers op het gebied van theater, dans en muziek aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Voor slechts 7,50 euro beleef je een buitengewone avond in het theater én steun je jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling. Lees meer…

single-agenda.php