Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Talentlab 2022: THE GLITCH

Talentlab, het talentontwikkelingsproject van Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID, presenteert zaterdag 26 november ‘THE GLITCH’.

‘Talentlab lichting 2022’ presenteert zich als een open laboratorium. De open vorm, beter gezegd, hoe een gedeelde residentie met onbekenden verloopt, voedde de makers. Het publiek loopt tijdens ‘THE GLITCH’ in een tijdslot van 40 minuten langs drie werken van verschillende makers met als decor de werkruimte van de zes podiumkunstenaars. Of dit werk nu een solo of in samenwerking is, nog in de beginfase zit of juist een volledig uitgewerkte scène is, in ‘THE GLITCH’ worden bezoekers in sneltreinvaart onderdeel van het maakproces.

Het collectief voor de zesde editie van Talentlab bestaat uit Julina Bezold (vormgever/scenograaf), Steff Geelen (schrijver/theatermaker), Marleen Hendrickx (performer/maker/danser), Roman Nieuweboer (performancekunstenaar vanuit de beeldende kunst), Lieke van der Vegt (performer/belevingstheater/beeldend maker) en Rosa Vrij (kunstenaar/theatermaker).

Talentlab 2022 is mede tot stand gekomen dankzij de steun van FASHIONCLASH, Provincie Limburg en Gemeente Maastricht

single-agenda.php