Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Winternights 2021

Wees welkom bij Winternights! De plek waar je kennismaakt mét – en bespiegelt óp – het werk van de talenten van vandaag.

Winternights is een avontuur voor zowel makers als bezoekers. Op verrassende locaties in Maastricht maak je gratis kennis met nieuw, ‘onaf’ werk, oftewel work-in-progress, van beloftevolle theatermakers, performers, choreografen, componisten en beeldend kunstenaars. Makers krijgen de ruimte om nieuw werk te testen en toetsen en in contact te komen met publiek, professionals en elkaar.

Makers
Deze zesde editie van Winternights staat in het teken van diversiteit. Het programma bestaat uit een breed scala aan makers, verbonden aan de organisatoren C-TAKT, SoAP Maastricht, VIA ZUID en hun netwerk: Princess Bangura, Maria Lucia Cruz Correia (i.s.m. wpZimmer), Ehsan Hemat, Diane Mahín (i.s.m. Toneelacademie Maastricht), Caroline Mathieu, MOHA, Joris Perdieus, Florian Slangen, Naomi Steijger (i.s.m. Museum Onderweg en Limburgs Museum), Huseyin Umaysiz (i.s.m. Platform 0090), Elke Van Der Kelen en Sharon Wesseling.

Locaties

De binnenplaats van Batterijstraat 48, bereikbaar via Bogaardenstraat 35, vormt het startpunt van Winternights 2021. Hier kunnen bezoekers gratis tickets krijgen voor de verschillende voorstellingen en presentaties die te zien zijn op Batterijstraat 48 en de volgende locaties in Maastricht: De Gashouder, Jan van Eyck Academie, LABgebouw, Lutherse Kerk en The Student Hotel. Ook zijn er enkele online presentaties.

Winternights 2021
vrij 10 december, 15:00 – 17:00 uur
za 11 december, 13:00 – 17:00 uur
www.winternights.nl

 

single-agenda.php