Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Winternights 2021

Wees welkom bij Winternights! De plek waar je kennismaakt mét – en bespiegelt óp – het werk van de talenten van vandaag.

Winternights is een avontuur voor zowel makers als bezoekers. Op verrassende locaties in Maastricht maak je gratis kennis met nieuw, ‘onaf’ werk, oftewel work-in-progress, van beloftevolle theatermakers, performers, choreografen, componisten en beeldend kunstenaars. Makers krijgen de ruimte om nieuw werk te testen en toetsen en in contact te komen met publiek, professionals en elkaar.

Makers
Deze zesde editie van Winternights staat in het teken van diversiteit. Het programma bestaat uit een breed scala aan makers, verbonden aan de organisatoren C-TAKT, SoAP Maastricht, VIA ZUID en hun netwerk: Princess Bangura, Mario Barrantes Espinoza, Maria Lucia Cruz Correia (i.s.m. wpZimmer), Ehsan Hemat, Diane Mahín (i.s.m. Toneelacademie Maastricht), Caroline Mathieu, MOHA, Joris Perdieus, Florian Slangen, Naomi Steijger (i.s.m. Museum Onderweg en Limburgs Museum), Huseyin Umaysiz (i.s.m. Platform 0090), Elke Van Der Kelen en Sharon Wesseling.

Locaties
Het pand aan Batterijstraat 48 in Maastricht vormt het hart en vertrekpunt van Winternights 2021. Daaromheen is op de volgende locaties werk te zien:
-Bureau Europa
-De Gashouder
-Jan van Eyck Academie
-LABgebouw
-Lutherse Kerk
-Oxygen Academy of Dance
-The Student Hotel

Winternights 2021
vrij 10 december, 15:00 – 22:00 uur
za 11 december, 13:00 – 19:00 uur
gratis toegang
www.winternights.nl

single-agenda.php