Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Aanvraagronde VIA ZUID-makers 2023 geopend

10 juni 2022

Tot 1 september aanstaande kunnen beginnende professionele podiumkunstenaars, zoals choreografen, performers, regisseurs, schrijvers, ontwerpers, componisten en multidisciplinaire makers, een aanvraag indienen bij VIA ZUID. Zo maak je kans om in 2023 door ons ondersteund en begeleid te worden op weg naar een zelfstandige beroepspraktijk.

Wij zoeken naar onderscheidende, proactieve en geëngageerde makers die de wereld kunnen verrassen en verrijken. Voorwaarde voor het indienen van plannen is onder andere dat je je binnen de eerste vijf jaar van je professionele carrière bevindt en (gedeeltelijk) wil maken en presenteren vanuit Nederlands-Limburg.

Wij begeleiden onze makers niet alleen op artistiek, zakelijk en publicitair gebied, wij hebben ook eigen presentatie-concepten om onze makers een podium en (nieuw) publiek te bieden, zoals bijvoorbeeld de Sneak Peeks in Limburgse theaters. Ook zetten wij ons in voor een uitbreiding van het netwerk van onze makers en de kruisbestuiving en kennisuitwisseling tussen makers onderling.

Wil je aanvragen? Kijk dan op www.viazuid.com/aanvragen en stuur je aanvraag voor 1 september naar joost@viazuid.com.

single-nieuws.php