Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Sneak Peeks ook naar Sittard in 2019

21 februari 2019

Sneak Peeks | Op tournee

Sneak Peeks is een blind date in het theater met 2 of 3 jonge podiumkunstenaars per avond die prille ideeën en onaf werk presenteren en toetsen, in korte en krachtige verrassingen. De Sneak Peeks bestaan uit een mix van verschillende disciplines zoals muziektheater, toneel, poëzie, dans, performance, of crossovers. Een spannende melange van rijp en groen, ingebed in warming up- en feedback- sessies.
Deze theatrale blinddates zijn unieke en inspirerende avonden voor publiek dat ‘in’ is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Na afloop van de prestentaties gaan de jonge makers in gesprek met het publiek omdat ze veel waarde hechten aan de mening van de toeschouwers en met de feedback eventueel hun werk kunnen bijstellen.

De Sneak Peeks hebben afgelopen twee seizoenen ism met Parkstad Limburg Theaters Heerlen in het theater gestaan en dat zal ook in het nieuwe seizoen gecontinueerd worden. En in 2019 gaan de Sneak Peeks ook op tournee. Fijn te kunnen melden dat ook Theater de Domijnen een Sneak Peek serie opgenomen heeft in het programma van 2019/2020. En daarmee samen met VIA ZUID een extra impuls geeft aan talentontwikkeling in Limburg.

De speeldata in Schouwburg De Domijnen zijn 24 september 2019 | 19 november 2019 |17 maart 2020

single-nieuws.php