Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Wil je een snoepje?

WIL JE EEN SNOEPJE? (10+)
Een poëtische handleiding om niet te verdwijnen

Wat je leert, is dit: als een vreemde vraagt “Wil je een snoepje?” neem je het niet aan. Maar wat als… je het snoepje wel aanneemt? Wat gebeurt er dan? In Wil je een snoepje? fantaseren drie meisjes erop los. Een voorstelling over het opzoeken van je grenzen. Over je vuisten laten zien. En over niet bang zijn.

Drie meisjes die zichzelf én het publiek wapenen tegen de angst. Een voorstelling die je een handleiding geeft om niet te verdwijnen. Heel nuttig dus!

Credits
Tekst: Annet Bremen | Regie: Belle van Heerikhuizen | Spel: Joke Emmers, Jade Olieberg, Jennifer Welts | Publiekswerking: Nina Willems. ‘Wil je een snoepje?’ is mede mogelijk gemaakt door Stichting Mastering Cultural Entrepreneurship Maastricht (MCEM), Stichting FSI en VIA ZUID.

Preview, work in progress, onderzoek
1 & 2 september 14.30 uur Cultuurhuis Heerlen, programmaonderdeel van Cultura Nova

Talentontwikkeling
VIA ZUID, talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg, creëert samen met het Cultuurhuis Heerlen een broedplaats voor jong talent. Talenten van VIA ZUID krijgen de ruimte om twee weken in het Cultuurhuis te werken en tonen daarna het resultaat aan het publiek! Schrijver Annet Bremen zet op 1 en 2 september de deuren open voor het publiek.

index.php