Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg

Sneak Peek | Roermond

Na de theaters in Heerlen, Maastricht en Sittard staat nu ook bij de ECI Cultuurfabriek Roermond een Sneak Peek op het programma. Een Sneak Peek is een theatrale blinddate voor publiek dat in is voor iets nieuws. Publiek dat het leuk vindt om beloftevolle makers op het gebied van theater, dans en muziek aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Voor slechts 7,50 euro beleef je een buitengewone avond in het theater én steun je jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling.

Tijdens een Sneak Peek presenteren een of meerdere makers hun nieuwste werk. Vaak zijn dit prille, verrassende voorstellingen. De makers zijn verbonden aan VIA ZUID – Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg. Een vast onderdeel van de Sneak Peek is een nagesprek waarin het publiek feedback mag geven en de makers een uniek inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk.

Het programma van de Sneak Peek wordt ongeveer een maand van tevoren bekendgemaakt, maar alvast reserveren voor dit theateravontuur is sowieso de moeite waard: www.ecicultuurfabriek.nl/theater/via-zuid

single-agenda.php